Sætte admin op på sin server Print

• 6

Connect til din Teamspeak 3 server

Hvis du ikke allerede har hentet Teamspeak 3 klienten,
kan du gøre det lige her https://www.teamspeak.com/downloads

Tryk nu på connect og indtast IP-adressen og port, som du fik tilsendt via email.
Du vælger selv dit eget navn. Jeg bruger bare admin,
Du vil nu se følgende

Brug Token og indsæt Token ID ind i feltet. Hvis det lykkes,
vil det gøre dig til en Server Admin, og du bør se en "SA" ikonet ved siden af ​​dit navn. Bemærk token kan kun bruges én gang.
Når du er logget ind som en Server Admin kan du oprette en,
ny token til en anden til at bruge ved at gå til,
Tilladelser> Token> Tilføj Token og vælge Server Group,
or type og Server Admin for gruppe og derefter klikke på Opret.

Du kan ændre navnet på serveren og sætte en adgangskode,
hvis du højreklikker på serveren og trykker på “Edit Virtual Server”.