Fivem installation på VPS

1. klik på Google Icon på dit skrivebord

2. søg på Fivem.net (Eller kopier link: https://fivem.net/)

3. Klik på Download Server (Eller kopier link: https://docs.fivem.net/server-manual/setting-up-a-server/)

4. Klik på Visual C++ redistributable 2017 og vent til den har hente den og klik install (Eller kopier Link https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=746572)

5. klik på artifacts server og tag en og hente den ned. (Eller kopier link: https://runtime.fivem.net/artifacts/fivem/build_server_windows/master/)

6. Lav en mappe på din harddisk som hedder FivemServer.

7. Læg alle filer du har download ind i denne mappe

8. Klik på mediafıre. og download Server Start cmd filen

http://www.mediafire.com/file/qr30xtwlhb33thw/ServerStarter.bat/file