Log ind som SuperUser Print

• 0

Log ind som SuperUser til en ny Mumble Server

I Mumble er administratorkontoen kendt som SuperUser. Det anbefales, at SuperUser-kontoen kun bruges til at konfigurere den oprindelige administratorkonto på din Mumble-server og efterlades med et sikkert kodeord. Nej, "password" er ikke et sikkert kodeord.

1#
Vælg Connect fra menuen Server øverst eller brug genvej CTRL + O på tastaturet.

2#
Klik på knappen Tilføj ny i bunden af ​​vinduet "Mumble Server Connect".

3#
Indtast en beskrivelse i etiketboksen. Dette hjælper dig med nemt at identificere de forskellige servere, du opretter forbindelse til.

4#
Indtast Mumble-serverens værtsnavn eller IP-adresse og portnummer i den relevante boks.

5#
I feltet Brugernavn indtastes navnet SuperUser.

6#
Når du har indtastet brugernavnet SuperUser, vises en adgangskodeboks. Sørg for at indtaste den korrekte adgangskode til brugerkontoen SuperUser.

7#
Tryk på knappen OK nederst. Dette vil bringe dig tilbage til vinduet "Mumble Server Connect", og din nyligt oprettede forbindelsesinformation vil blive vist under listen Favoritter.

8#
Fremhæv det servernavn, du vil oprette forbindelse til, og tryk på knappen Forbind i bunden af ​​vinduet.

Hvis SuperUser-adgangskoden var forkert, vises en adgangskasse, når du forsøger at oprette forbindelse til serveren.