Tjen penge med at promovere vores produkter/tjenester via vores affiliate til at deltage i tilknyttede konto, modtager du et unikt henvisningslink. Hver gang nogen klikker på dette, omdirigeres de til vores websted, og eventuelle køb, de foretager, registresres, og kommissionen fra dette køb føjes til din konto. Når du har penge nok på din konto kan du bruge dem til at handle for via vores hjemmeside, eller udbetal dem.

Provisioner

Produkt/Service Provision
VPS Hosting Så meget som 28 kr. pr. Salg
Blade Server Så meget som 150 kr. pr. Salg
Gameserver Så meget som 30 kr. pr. Salg

Hvorfor blive en affiliater?

control panel

Kontrolpanel

Når du har tilmeldt dig som affiliater, vil du være i stand til at få adgang til vores tilknyttede kontrolpanel, der indkluderer din henvisnings -URL, marketingmateriale og realtidsrapporter og statistik.

Høje kommissioner

Høje kommissioner

Deltag i vores affiliate program i dag for at drage fordel af vores branche, der fører høje kommissioner. Vi betaler en komplet kommission for alle de produkter og tjenester, vi leverer.

realtime reports

Rapporter i realtid

Vi leverer realtidstatistikker samt en månedlig E-Mail-rapport med oplysninger om nye klik, konverteringer og provisioner, du har genereret som et værdsat tilknyttet selskab.

marketing tools

Marketingværktøjer

En af fordelene ved vores program vi er fokus på de gratis marketing-værktøjer, som vi leverer, vi har bannere, badges, links til specifikke ladingsider og meget mere.

free access

Gratis & øjeblikkelig adgang

Deltag idag gratis, og du får øjeblikkelig adgang til vores tilknyttede program for højkommission og alle de markedsføringresssourcer, vi leverer inklusive bannere, badges og mere

Marketingværktøjer

Hvordan deltager jeg?

trin 1
Klik på knappen tilmeld gratis øverst på denne side.
trin 2
Når du er logget ind, vises min konto. Hold markøren over min konto og klik på Henvis en ven.
trin 3
Klik på knappen, der hedder Activate Affiliate Account for at aktivere din tilknyttede konto.
trin 4
Du vil nu se en side, der viser dit unikke henvisningslink, kommissioner og bannere.