Tjen penge ved at promovere vores produkter/tjenester via vores Affiliate til at deltage i tilknyttet program. Når du har oprettet din gratis tilknyttede konto, modtager du et unikt henvisningslink. Hver gang nogen klikker på dette, omdirigeres de til vores websted, og eventuelle køb, de foretager, registreres, og Kommissionen fra dette køb føjes til din konto. Når du har penge nok på din konto kan du bruge dem til og købe podukter for.

Provisioner

Produkt/service Provision
VPS Hosting Så meget som DKK 28 kr kr./Måned
Blade Servere Så meget som DKK 150 kr kr./Måned
Game Servere Så meget somDKK 30 kr kr./Måned

Hvorfor blive en Affiliate?

control panel

Kontrolpanel

Når du har tilmeldt dig som Affiliate, vil du være i stand til at få adgang til vores tilknyttede kontrolpanel, der inkluderer din henvisnings -URL, marketingmateriale og realtidsrapporter og statistik.

Høje kommissioner

Høje kommissioner

Deltag i vores Affiliate program i dag for at drage fordel af vores branche, der fører høje kommissioner. Vi betaler en komplet Kommission for alle de produkter og tjenester, vi leverer.

realtime reports

Rapporter i realtid

Vi leverer realtidsstatistikker samt en månedlig e-mail-rapport med oplysninger om nye klik, konverteringer og provisioner, du har genereret som et værdsat tilknyttet selskab.

marketing tools

Marketingværktøjer

En af fordelene ved vores program er det fokus, vi har givet til de gratis marketingværktøjer, vi leverer. Vi har bannere, badges, links til specifikke landingssider og mere.

free access

Gratis & Øjeblikkelig adgang

Deltag i dag gratis, og du får øjeblikkelig adgang til vores tilknyttede program for højkommission og alle de markedsføringsressourcer, vi leverer, inklusive bannere, badges og mere.

Marketingværktøjer

Hvordan deltager jeg?

trin 1
Klik på knappen tilmeld gratis øverst på denne side.
trin 2
Når du er logget ind, vises min konto. Hold markøren over min konto og klik på Henvis en ven.
trin 3
Klik på knappen, der hedder Activate Affiliate Account for at aktivere din tilknyttede konto.
trin 4
Du vil nu se en side, der viser dit unikke henvisningslink, kommissioner og bannere.