En dedikeret server er en enkelt fuld adgangsserver, der kun bruges af dig. Dette giver dig mulighed for at bruge alle de tilgængelige serverressourcer og betragtes bredt som den bedste mulighed for store virksomheder. Alle vores dedikerede servere leveres med gratis opsætning.

Vælg din Dedikeret server

Server CPU RAM Harddisk Forbindelse Trafik DDoS beskyttelse  

Dedikeret server Funktioner

datacenter

Vores datacenter

24/7 overvågning

Alle vores servere er placeret i et stort, velkendt datacenter på Sjælland. Vores anlæg overvåges 24/7 for at sikre, at alle servere er oppe.

Mange virksomheder derude tager genveje, når det kommer til deres servere. Hos os bruger vi de mest opdaterede og førsteklasses servere til rådighed for at sikre, at din Blade Server køre lynhurtigt.

FAQs

Har du et spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter vores support, bare en e -mail eller ticket væk.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder de mest populære servere af alle former, hvilket er: Blade server, webhosting, game servere, VPS hosting & voice servere. Og ikke mindst 24/7 support!.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Vi accepterer betaling via PayPal, kredit/betalingskort.

Support

Vores support er tilgængelige 24 timer i døgnet, via email, ticket eller live chat. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, registrering af domæner, overførsel af domæne og websteder, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så vi er her for at hjælpe dig!.