company premises

Velkommen til

Vi tilbyder Dansk hosting med server i Danmark

Din-Server er en ekstraordinær server-hosting firma. Vi har mange års erfaring inden for globale server-hosting virksomheder af alle størrelser og har derfor opbygget vores egen server-hosting firma. Din-Server er et firma, som du kan føle dig tryk med, for med vores 24-timers support er vi der altid for at hjælpe!

ʜᴠᴀᴅ ᴛɪʟʙʏᴅᴇʀ ᴠɪ?

ᴠɪ ᴛɪʟʙʏᴅᴇʀ ᴅᴇ ᴍᴇꜱᴛ ᴘᴏᴘᴜʟÆʀᴇ ꜱᴇʀᴠᴇʀᴇ ᴀꜰ ᴀʟʟᴇ ꜰᴏʀᴍᴇʀ, ʜᴠɪʟᴋᴇᴛ ᴇʀ: ʙʟᴀᴅᴇ ꜱᴇʀᴠᴇʀ, ᴡᴇʙʜᴏꜱᴛɪɴɢ, ɢᴀᴍᴇ ꜱᴇʀᴠᴇʀᴇ, ᴠᴘꜱ ʜᴏꜱᴛɪɴɢ & ᴠᴏɪᴄᴇ ꜱᴇʀᴠᴇʀᴇ. ᴏɢ ɪᴋᴋᴇ ᴍɪɴᴅꜱᴛ 24/7 ꜱᴜᴘᴘᴏʀᴛ!.

ᴏᴘᴘᴇᴛɪᴅ ɢᴀʀᴀɴᴛɪ

Vi tilbyder en 99,9% oppetid garanti med alle vores planer, der overvåges af pålidelige tredjepartsvirksomheder. Uanset om det er dagen eller natten, kan du være sikker på, at dit produkt er sikret.

Lagerplads

Som vi er fremtrædende i vores web hosting service, så du kan få enorme lagerplads til dine filer. Vi tilbyder forskellige lagringsmuligheder, så du kan vælge det, du behøver..

Support

Vores support er tilgængelige 24 timer i døgnet, via email, ticket eller live chat. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, registrering af domæner, overførsel af domæne og websteder, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så vi er her for at hjælpe dig!.

Forudinstallerede Scripts, Mods, Plugins, m.m.

Forinstallerede scripts, mods, plugins, osv. gør livet meget lettere ved at lade dig installere et program eller software uden nogen programmerings-viden. Uanset om du vil starte en hjemmeside, blog, forum eller online butik, har vores 1-klik, script installer den rigtige software til dine behov. Fra Wordpress til Spil-mods har vi det hele!