Hvordan men nulstille sin Kode ind på Windows

1.Klik på Windows Logo i venstre nede når du har klik på den skal du klik på den hvor pilen peger på

2.Klik på 

3.Klik på Sign-In Options

4. Klik på Change ved Passowrd

5. Her skal du skrive dit gamle kode til din gamle kode

6. Her skal du bare skrive de nye kode og klik Next så er du færdig. Og så har di laver din kode om 

  • 0 Kunder som kunne bruge dette svar
Hjalp dette svar dig?

Relaterede artikler

Hvor hurtig får jeg min server

Du vil få din server ind for 24 timer og normalt inden for et par timer

Hvad kan jeg betale med

Du kan betale med paypal,visa,bank overfølese

Kan jeg bestille en geninstallation af serveren?

Dette er ikke noget problem. I mange tilfælde giver det mere mening at gendanne serveren helt i...

Hvad kan jeg installere på min server?

Alt. Uden undtagelse! Du har fuld root-adgang på din server og dermed kan installere alt, så...

Kan jeg bestille flere IP-adresser?

Du kan bestille op til tre ekstra IP-adresser