Tilslut til en TeamSpeak Server

1. Download den nyeste TeamSpeak 3 Client fra http://www.teamspeak.com/downloads og installere softwaren.

2. Start TeamSpeak 3 Client, så klikker du på Connections og klik på Opret forbindelse.

3. Indtast serveradressen, vælge et brugernavn, og hvis det er påkrævet, skal du indtaste adgangskoden til serveren. og serveradressen og port står i den mail du har fået fra os.

4. Klik på Opret forbindelse.