Opgradering/Nedgradering

Opgradering/Nedgradering

Det er nemt og hurtigt at opgradere, eller nedgradere sin Minecraft-server. Vær opmærksom på at når du opgradere din Minecraft-server, vil din pris for opgraderingen, blive beregnet efter hvor langt inde du er inden i betalingsperioden. Nedgraderer du din server, vil du blive krediteret hvad der svarer til den resterende tid, af det produkt du havde før (minus de restrende omkostninger for den nye server). 

Dette betyder altså, at du ikke 'taber' nogen penge på at opgradere eller nedgradere.

Første trin:

Når du er logget ind på din kundeside, klik på "Produkter"
Tryk derefter på den server du ønsker at opgradere.

Andet trin:

Tryk derefter på "Opgrader"

Tredje trin:

Her vil du nu kunne vælge den pakke du ønsker at opgradere/nedgradere til. På siden er alle vores pakker vist - bortset fra den du har i øjeblikket. Du finder nu den størrelse du vil opgradere til, og trykker "Vælg produkt". Du skal nu blot betale for din opgradering.

Har du valgt en pakke der er mindre end den du har nu, og nedgraderer, skal du blot godkende det beløb du får tilbage, og din pakke vil øjeblikkeligt blive nedgraderet, og de restrende penge, gives i kredit til dig. 

Serveren bliver automatisk opgraderet/nedgraderet, når du har betalt.

 

  • 0 Kunder som kunne bruge dette svar
Hjalp dette svar dig?

Relaterede artikler

Hvor hurtigt får jeg min server ?

Indenfor 3 minutter er din VPS online, og du modtager en email med din ip adresse. Hvis du ikke...

Bestilling - hvordan fungerer det?

Bestilling - hvordan fungerer det? I denne guide viser vi dig hvordan du bestiller en...

Opsigelse

Opsigelse Ønsker du at opsige din server, kan det gøres nemt og hurtigt direkte fra din...

Kan jeg få mine penge tilbage ?

Du kan ikke få dine penge tilbage nå du har taget din server i brug. Dette vil sige du kan ikke...

DDoS beskyttelse

Information vedrørende DDoS beskyttelseAlle servere uden aktiv DDoS beskyttelse, vil få...