Information vedrørende DDoS beskyttelse

Alle servere uden aktiv DDoS beskyttelse, vil få tilknyttede IP adresser
null-routet i tilfælde af DDoS angreb.

Kun servere med aktiv DDoS beskyttelse, er dækket af vores internet
oppetidsgaranti.

Overordnet Beskyttelse, er til multiformåls servere, med software som FTP,
VPN, VOIP, HTTP, PLEX, DNS & RSYNC.

Gaming Beskyttelse, er til enkeltformåls servere, med software som STEAM,
MINECRAFT & TEAMSPEAK.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at oprette
netværksforbindelse til Valve Corporation (Steam), Origin, Gametracker,
TeamSpeak m.fl uden aktiv Gaming DDoS beskyttelse.